keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

Jennan tehistreenit

Eilen päästiin taas Jennan treeneihin, joissa odotti alkuun kiemuraisen näköinen rata kaikkine kontakteineen. Valo istui taas käteen kuin lapanen. Jenna sanoikin treenin lopuksi ensimmäistä kertaa, että ei tässä ole mitään korjattavaa. Yksi kepeille vienti vaihdettiin vedosta nopeampaan persjättöön, johon sitten ehtikin tosi hyvin vaikka sitä vähän ratiksessa epäilin. Mun radanlukutaito on tainnut alkaa viimein myös kehittyä, ihan oikein valitsin yhteenkin kohtaan Valolle nopeamman pidemmän reitin. Jee. Valo myös kääntyi putkijarrusta toiseen putkenpäähän aivan häkellyttävän hyvin. 

Lisäksi kelloteltiin kontakteja. A itsessään oli nopea, mutta toki aikaa palaa sitten pysähdyksestä vauhtiin lähtöön verrattuna juoksariin. Puomikin oli ok mutta mittaillessa jo vähän väsynyt. Keinua pitää edelleen vahvistaa, että saadaan paikka ihan päähän. Suoritus oli ensin n. 1,2 sekuntia, mutta saatiin se sinne sekunnin pintaan kun pari kertaa palkkasin välissä. Kaikki kontaktit olivat siis Jennan mukaan nopeita, mutta puomille ja keinulle tarvitsee kyllä edelleen paljon volyymia, ja ne onkin mulla treenilistan kärkipäässä. A toimii treeneissä loistavasti, nyt täytyy vain kaivaa itsestäni itsekuri kontaktien palauttamiseen kisoissa. Vaatinee parit kisat, mutta homma on vaan tehtävä ennen arvokisoja.

Valolle lisäksi putki-kepit -erottelua. Ensin putkensuu avokulman viereen ja taakse. Eihän se sinne mennyt, mutta mun piti tehdä ihan kunnon törkkäisy koska lähti jopa väistämään putkea niin että vaarana oli väärä keppiväli. Tyyppi kyllä nykyään tietää mitä tehdään. :D Samaa niin, että putki odotteli keppien jatkona ja piti kääntää Valo hypylle. Vastaavaan kohtaan hyllytettiin viime vuoden karsintojen karsintarata. Nyt ei Valo langennut halpaan. Vuoroteltiin niin että välillä lähetin kepeiltä putkeen, ja ensimmäisellä kerralla kun putkikäsky tuli myöhässä, Valo ohitti putken ja tuli käteen. Ohhoh! Seuraavilla toistoilla kun muistin käskyttää, erotteli hienosti. Putkenohitustreeni on kyllä toiminut Valolle paremmin kuin olisi voinut kuvitellakaan.

Mahtava fiilis taas treenien jälkeen, nyt kuummottaisi jo päästä kisoihin kokeilemaan, saanko edelleen sielläkin pidettyä pakan kasassa! Tänä viikonloppuna on kuitenkin vielä muita suunnittelmia, joista myöhemmin lisää, mutta seuraavana viikonloppuna on tarkoitus taas kisata (ja nipottaa niistä kontakteista, plaah).

Alla kuvia maanantaisesta lenkistä Vuosaarenhuipulle, jossa oli näkymät kohdillaan.Eazy-E!


Kurussa.
Bongaa pari koiraa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti