tiistai 22. heinäkuuta 2014

Tokotreenit

Vaihtelua kuvioihin, viime perjantaina päästiin eka kertaa HSKH:n tokotreeneihin. Ohjelmassa ensimmäiseksi alokasluokan hyppy. Ei olla tietty Valon kanssa tätä ennen tehty. Laitettiin namikuppi toiselle puolelle ja lähdettiin kokeilemaan. Valo hyppäsi heti hyvin pelkällä käskyllä ilman vartaloapuja, ja niin sen kyllä kuuluukin kun ollaan hypyn tarjoamista joskus treenattukin :) Palkkasin seisomisesta hypyn yli ja siitä hivuttelin viereen seisomaan. Teki aika hyvin tämänkin vaikkei seisomista(kaan) vielä osatakaan, muutaman kerran tassu tai pari vähän liikahti eteenpäin.

Seuraavaksi luoksetuloa, eka kerta sekin niin että otin heti perusasentoon kutsuessa. Tein tätä lelulla, ja meni varsin mukavasti tämäkin. Pysyi hyvin istumassa ja tuli ihan kivasti sivulle, vaikka perusasentokin on meillä vielä vähän kesken :D Haha, varsinaiset tokoilijat kun oikein mitään ei olla vielä tehty. Vaan vielä ehtii. Kyselin neuvoja myös nopeampaan maahanmenoon, kun olen onnistunut opettamaan siitä melkoisen hitaan. No eihän Valo siinä kouluttajan kanssa puuhatessa näyttänyt osaavan koko maahanmenoa. Juu, kyllä se kotona osaa... Oman vuoron jälkeen tein heti kentän laidalla lisää, ja kummasti muistui samantien mieleen.

Lopuksi tehtiin vielä paikkamakuu, tämäkin ensimmäistä kertaa, ja hyvin Valo kyllä pysyi. Kehuin samalla ja kävin pari kertaa palkkaamassa ja pysyi hyvin liikkumatta. Kivat ekat treenit, jospa se tästä lähtisi! Muutama kerta meillä jää tätä kurssia väliin karsintojen, hääreissujen ja muiden esteiden takia, mutta jos jonkinlaiseen alkuun pääsisi.

Treenien jälkeen kävin vielä tekemässä muutamat kepeille päällejuoksut ja boxia. Kentällä oli niin korkeat bumperit, että oli vähän vaikeaa saada kehikko niiden päälle ja pari kertaa Valo hutiloikin itsensä reunoihin. Suurimmaksi osaksi teki kuitenkin hyvin ja idea on selkeästi hallussa. Tein vielä lopuksi ilman bumpereita pelkillä ruuvijaloilla, jolloin korkeus on ehkä jotain 5 cm, ja Valo kyllä teki hienosti näin mutta varsinaista pomppua ei silloin tule vaan näyttää lähinnä kuin juoksisi läpi. Pitää ehkä kehitellä jotkut lisäjalustat :)

Agilitya ei olla treenattu ollenkaan, eikä kisattu. Olen ollut paljon reissussa, mm. Oulussa ja polttarireissulla Syötteellä, joten kaikki aksaan liittyvä on ollut tauolla. Pitäisi taas ryhdistäytyä, mutta ei edes viitsisi nyt varsinaisesti treenata kun on niin kamalan (ihanan) kuuma. Pitää katsoa, josko kävisin tänään ennen töitä tekemässä vaikka vähän boxia ja keinua. Boxia kyllä pitäisi tehdä nyt reippaasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti