keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Keskiviikon treenailut

Anne on lomalla, joten tänään Min Pin -treeneissä tehtiin keskenämme agirodun Open Class -rataa, joka näytti seuraavanlaiselta sillä erotuksella, että tilanpuutteen vuoksi eka ja vika hyppy puuttuivat ja osa esteväleistä oli vähän lyhempiä:




Tarkoituksena on ottaa taas etupalkkaa enemmän käyttöön rataa tehdessä, ja laitoinkin sen heti alussa A:n jälkeen. Valo lähti ensin heti puomilta palkkaa hakemaan. Ekat yritykset meni vähän kuminauhan päässä hilluessa, mutta alkoi kyllä jo ihan hyvin malttaakin. Halusin treenata kepeiltä vippausta, ja se onnistuikin erinomaisesti joka kerta. A:ta edeltävä hyppy oli vähän enemmän poikittain kuin kuvassa. Ohjasin siis kepit vasurilla. Jätin palkkaa myös radan loppuun, ja toimi aivan hyvin. Lopuksi teki koko rataakin hyvin palkan odotellessa maalissa, vain 10-hypyltä yritti karata jo palkalle :) Keinua tein lopuksi muutaman kerran. A:n kontaktit oli hyvät. Kokeilin lisäksi muutamia kertoja lähetystä keppien tiukkaan umpikulmaan ja ei olisi millään taipunut eka väliin. Pitää seurailla onko jumissa, outoa kun ei korjannut seuraavilla toistoilla.

Olen naksutellut Valolle juoksu-A:n kehikkoa olohuoneessa alle 10 kertaa, ja viime viikolla kokeilin eka kertaa ulkona seisten itse muutaman metrin päässä takana, sivulla ja edessä molemmin puolin. Tuolloin huomasin, että oli selkeästi tajunnut jo idean ja haki hyvin boxiin. Tänään sitten kokeilin samaa hallilla. Laitoin vielä takasivun alle bumpperin (löysin vain yhden). Tein muutaman toiston namilla, ja hyvin tarjosi boxia. Koska Valo kuitenkin hissuttelee namipalkalla ja ajattelin, että voin ruveta jo hakemaan vauhtia ja kunnon pomppua, päätin kokeilla lelulla. Tekikin ihan hirveän hienosti vaikka vaihtelin paikkaa ja etäisyyksiä :) Pari kertaa hyppäsi kokonaan yli mutta korjasi heti seuraaville toistoille kun en palkannut. Pari kertaa myös osui kehikkoon, mutta niistä vielä palkkasin kun teki kuitenkin pompun oikein. Niin ja tosiaan, nyt teki jo ihan oikealla pompulla ja vauhdikkaasti. Varsin hyvä eka treeni lelulla! 

Valon äiti Roisto tuli viikoksi hoitoon, joten hetkisen meillä on vähän enemmän hulinaa. :)
Äiti ja poika



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti