sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Valosta FI AVA!

Eilen kisattiin Anne Saviojan radoilla Järvenpäässä. Tuloksena hyvä hylly, hyvä vitonen, huono hylly ja sitten nollavoitto :) Tarkoittanee sitä, että joudutaan kuitenkin lähtemään Valon kanssa Rovaniemelle MM-karsintoihin kokemusta hakemaan! Aika siistiä. Valo oli vähän vaisu, todennäköisesti keskiviikon katastrofi-kisat ja ensimmäinen kuuma päivä yhdessä söivät voimia. Hyvin oli kuitenkin kuulolla ja ainahan se on yhtä ihana :)

Tänään vuorossa oli Kirkkonummi ja Arto Laitinen. Ensimmäinen rata oli hyvä, mutta ensimmäinen rima tippui. Harvinaista Valolle mutta sinänsä ihan hyvä, koska pääsin kunnolla kehumaan A:sta. Pysäytin kunnolla, pidin ja kehuin, ja teki hienosti :) Samoin eilen kaikki A-suoritukset olivat Valolta hyviä, ei yhtään yrittänyt hyppiä. Kannatti treenata ne keskiviikkona kisoissa... :D Pakko vain vaatia ne kunnolla ennen arvokisoja.

Toiselta agiradalta sitten 0. Olin tosi tyytyväinen tähän rataan, koska vaikka Valo selkeästi oli vähän väsynyt, radassa oli paljon hyvää. Selvitimme entuudestaan meille mahdottomalta vaikuttaneen putkiansan oikein sujuvasti, ja vielä toisenkin! Ohhoh. A:kin maltettiin taas tehdä kunnolla. Ainoastaan loppusuora oli huono, pussin jälkeen Valo kääntyi mua kohti ja oli vaikeuksia saada se viimeisen hypyn yli... Samoin puomi on Valolla nyt tosi hidas, se pitää ottaa tehotreeniin. Hyvä ettei rata kaatunut tuohon viimeiseen hyppyyn, sillä tuloksena kuitenkin 2. sija ja serti mikä tarkoittaa, että Valosta tuli Suomen agilityvalio! Vuoden aikaraja täyttyi aiemmin viikolla joten hienosti pikkuinen heti sertin nappasi. Pikku-apina on nyt kolmoisvalio. 

Viimeinen rata sitten iloisesti hyllytettiin. 
Valon viikonloppu :)

Perjantaina sain viimeisen kirjallisen työn kouluun tehtyä tälle kevättä, nyt jäljellä on enää tentit eli blogikin taas aktivoituu hiljaiselon jälkeen. Muutama juttu viimeajoilta:

  • Ollaan kisattu nyt tauon jälkeen jonkin verran. Ajattelin, että vaikkei meidän tulostasolla vielä sinänsä tarvitsisi karsintoihin osallistua, yrittää pitää sinne kuitenkin päästä niin ei jää ainakaan siitä kiinni :) Onhan se kokemusta kuitenkin. Tulosten teko on ollut vähän vaikeaa mutta radanteko on pikkuhiljaa tuntunut paranevan, ihan hyviä suorituksiakin on jo tullut. Pari huononpaaa pelastelunollaa ja vähitellen parempiakin. Jokusia hienojakin ratoja on tullut vaikkasin sitten hyllyjä :) Purinalla tultiin alkukuussa toisiksi agilityradalla. Selkeää parannusta sentään viime vuoteen on tullut joten suunta on oikea!
  • Käytiin Latviassa hakemassa vara-cacib, eli toiseksi jäätiin mutta reissu oli kiva.
  • Valo sain kesäksi ryhmäpaikan myös HSKH:n tokoryhmään, kivaa ;) Lisäksi huomenna alkaa borderikerhon lyhempi alkeistoko.
  • Kesällä treenataan heinäkuuhun asti Oreniuksella ja syksyyn saakka pinseritreeneissä Saviojan ryhmässä.

Valo kannusti Kärpät voittoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti