sunnuntai 4. joulukuuta 2011

HeW ja Voittaja 2011

Viikonloppu meni pitkästä aikaa näyttelyhommissa. Lauantai oli Foo Fighters -kennelille hyvä päivä :) Tuomarina toimi Karin Bergbom Suomesta. 

Valo toimi lämppärinä junnuluokassa saaden odotetusti EH:n. On siis kesken kehityksen ja kaipaa aikaa, pikku ruikelo :) Valon sisko Lämä (FF. Where Are We Running) voittikin sitten junnuluokan ja sai HeJW-11 -tittelin! Valon sisko Zili aiemmasta pentueesta (FF. Lady Jailbird) voitti hienosti nuorten luokan kera SA:n, ja pentujen äiti Roisto (FF. Blossom) voitti avoimen luokan, oli lopulta PN-3 ja sai sertin! Roiston sisko Roxy (FF. Buttercup) sai valioluokassa ERI:n ja SA:n. Lämä oli vielä "PN-5" ja sai varasertin, ja Zilikin oli hienosti loppukahinoissa mukana. Upeaa ja onnea Nooralle, Hennalle, Sannalle ja Harrille!

Tänään tuomarina oli, hmmm, mielenkiintoinen Cathy Delmar Irlannista, joka ei tainnut kauheasti herättää ihastusta borderistien keskuudessa :D

Valolle taas odotetusti EH. Lämä esiintyi taas upeasti junnuluokassa ollen lopulta junnuluokan kakkonen ERI:n kera. Zili oli nuorten luokan kolmas saaden samoin ERI:n. Roisto voitti tänäänkin avoimen luokan ja oli lopulta PN-4 saaden varasertin. Roxy valioissa ERI4. Hieno saavutus kuitenkin kaikilta tytöiltä saada ERIt tuomarin linja huomioon ottaen! :) Onnea! Ensi vuonna sitten uudestaan! :D Siis mikäli Valo on jo ohittanut kukkakeppivaiheen ;)

Tässä vielä Valon arvostelut:

La, Karin Bergbom:
"Vielä kesken kehityksen. Pää saa vahvistua. Hyvät korvat, hieman suuret silmät. Hyvä kaula, luusto saa vahvistua. Helposti spannattavissa. Voimakkaat takakulmaukset. Erinomainen karkea karva, hyvä nahka. Vielä pentumaisuutta liikkeessä, tarvitsee aikaa kehittyäkseen. Miellyttävä luonne, esiintyy edukseen." JUN EH.

Su, Cathy Delmar:
"High on the leg. Eyes could be better. Good fore face. Good front. Long in the loin. Tailset is good. Moved well." JUN EH.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti