keskiviikko 28. joulukuuta 2011

SBPKY:n kisat

Nyt on jäänyt päivittely muutamaksi viikoksi hoitamatta. Taisin niin kyrpiintyä meidän kisa"menestyksestämme" belggareiden kisoissa Hyvinkäällä 11.12 :D Harri Huittisen radoilla tarjottiin Väinön kanssa sirkushuveja koko kansalle.

Elikkäs, kisat alkoi sillä, että eka radan rataantutustuminen oli n. 20 min ajoissa. Emme Nooran kanssa kuulleet kuulutusta ollenkaan, jos sellainen tuli, ja yhtäkkiä hoksasin, että ihmisiä kävelee rataa ympäri. Ajattelin, että alkaako maksien vimppa rata tosiaan vasta nyt, mutta minithän siellä olivat tutustumassa. Lisäksi kolmessa ensimmäisessä esteessä ei ollut numeroita ollenkaan, mutta onneksi Esa riensi hätiin kehän laidalta. 

Suunnitelmat oli lopulta tehty ja lähdin radalle itsevarmalla asenteella, meniväthän viime kisat samaisessa paikassa aika kivasti. Itsevarmuus loppui siihen, kun jo toisella esteellä liukastuin/kompastuin pakkovalssissa ja lennähdin persiilleni :D En ehtinyt edes tajuta mitään, ennen kuin istuin maassa ja Väinö antoi mulle kiihkeitä kielareita. Jatkoin alkujärkytyksen jälkeen kuitenkin rataa, mutta Väinö meni minne sattui, kääntyi vääriin suuntiin, meni väärille esteille ja niin pois päin, joten katsoin parhaimmaksi poistua vähin äänin radalta :D Tuomarillakin oli naurussa pidättelemistä.

Toinen rata ei juuri sen paremmin mennyt. En edes muista tähän hätään mitä siellä tapahtui, mutta Väinö oli aivan holtiton, suorastaan hirveä. Lähdin kuitenkin kolmannellekin radalle, kun yritin pitää Väinöä kurissa ennen sitä. Eipä olisi kannattanut. Tehtiin varmaan tuhat virhettä, ja annoin sen hyllyttää toka vika esteelle. Pituuden jälkeen oli mielestäni ikävä käännös esteen välistä, ja Väinö oli muutenkin liukastellut niin paljon edellisillä radoilla, että annoin sen hypätä ylimääräisen hypyn sen kummemmin yrittämättä ohjata oikein. 

Tiivistelmänä näistä kisoista voisi sanoa, että hävettää ihan hirveesti :D Kaatua nyt tuolla tavalla...Väinö oli  kauheimmasta päästä koskaan, kulki todella huonosti, ei keskittynyt, mä ohjasin huonosti ja olin myös ihan kankeena, ja lopulta melko huonolla fiiliksellä. Nooran Hotti rupes eka radan jälkeen ontumaan ja paluumatkalla lunta tuli kuin esterin *sieltä*, joten suoraan sanottuna kisat oli ihan persiistä! :D Siitä olikin hyvä jäädä pikku kisatauolle...Huoh.

Treeneistä en viitsi nyt päivittää sen kummemmin. Viime viikolla oli vuoden viimeiset treenit pinsereiden kanssa. Valo oli aika apina, eikä Väinökään ymmärtänyt, miksi pitäis juosta yhtäaikaa jonkun muun kanssa HÄNEN kentällään :D Meillä oli siis knockout-kisat ;) Ensi vuonna sitten uudet kujeet. Väinö aloittaa Tuulia ja Timo Liuhdon ryhmässä, ja Valolle tulee yksi pinseritreeni lisää viikkoon. Toivotaan että saadaan vapaatreenikortti Vuokkoset-areenalle, muuten tulee olemaan vaikeuksia tuon treenauksen suhteen :/ Loppuun yksi kännykkäkuva pojista täällä Pohojosessa, jossa ollaan oltu joulua viettelemässä. Pojat on onnessaan, kun joku tuntuu niille jatkuvasti tiputtelevan "vahingossa" kinkkua lattioille... :)

HYVÄÄ JOULUA JA ONNELLISTA UUTTA VUOTTA 2012!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti