keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Treenit Hakkilassa

Tänään siis taas SKPIN-treenit keskiviikkoiseen tapaan. Valo aloitti helpohkolla radanpätkällä, jossa mentiin pussi, hyppy, lähetys takaisinpäin suoraan putkeen, takaaleikkaus hypylle ja hyppy sivulle. Valon vaikeus tällä radalla oli se, että rupean nyt jättämään sille lelun valmiiksi palkaksi myös pidemmillä pätkillä (mikä olisi pitänyt tehdä aikaa sitten).

Ensin jätin lelun putken jälkeisen hypyn taakse, ja siinä ei mitään ongelmaa ollutkaan. Kun jätin lelun viimeisen hypyn taakse, oli jo Valon istumaan saaminen haasteellista :) Se on niin hulluna vihreään vinkuvaan sammakkoonsa, että lelun jättö valmiiksi tekee tosi tiukkaa :D Olin tosi yllättynyt, kun se menikin ensimmäisen kierroksen leikkauksineen ihan sairaan nätisti ja hirveellä vauhdilla! Ei mitään ongelmaa!

Parilla seuraavalla kerralla Valo meinasi kuitenkin oikaista putken jälkeen suoraan viimeiselle hypylle. Onneksi se kuuntelee niin hyvin, että uskoo heti kun sille sanoo että lelulle ei mennä ennen kuin tehdään, mitä pitää. Lopulta malttoi taas ihan hyvin. Välissä tehtiin puomia, ensin kontaktia ja sitten jo kokonaistakin. Kyllä se on hoksannut tuon kontaktille pysähtymisen. Hyvin jäi jo paikalleen, vaikka itse jatkoin matkaa. Ensimmäiset puomilla juoksut vaan menivät vähän horjuen vaikkakin vauhdilla, loput jo hyvin :)

Seuraavaksi tehtiin pätkä, jossa oli kaksi vinottaista hyppyä, kaksi lisää ympyrämuodossa, pussi, hyppy ja putki. Taas oli vähän ongelmia lelun jätön vuoksi. Alkuun Valo meinasi pussin jälkeen vähän karata lelulle, mutta meni lopulta ihan hyvin. Laitan tästä videon, kun sellainen tuli kerrankin kuvautettua :D Loppuun tein vielä Valon kanssa vähän eteenlähetystä, pari kertaa rengasta ja pari kertaa keinua. Kivat treenit taas.

Väinö pääsi tekemään 20 esteen rataa, jossa Väinön haasteina olivat ansaesteet ja muutama yksittäinen kohta, jotka johtuivat ihan mun huonosta ohjaamisestani :) A:n jälkeen Väinö piti ottaa aika tiukasti haltuun ikään kuin puolivalssilla, muuten se oli auttamattomasti putkessa. Tätä ennen tosin tuli todettua, että V oli aika liukkaalla tuulella tänään: se irtoili esteille, joita en ollut edes ajatellut :D Hyvä tietenkin että irtosi niin hyvin, mutta ei meinannut aluksi oikein pysyä handussa :)

Seuraava kohta oli pussin jälkeisellä hypyllä. Ei siinä muuta ongelmaa ollut, kuin mun kökköohjaus. Vähän jäyhästi meni, ja kerran onnistuin liialla varmistelulla jopa pyöräyttämään Väinön esteen väärältä puolelta putkeen :D (Tästä on videotodisteita). Seuraava ongelma ilmeni puomia edeltävällä hypyllä, jonka siis olin ajatellut leijeröidä. Nojoo, ehkä kannattaa opettaa ne leijeröinnit kuntoon ennen kuin harkitsee tuollaisia :D Hyppäsi siis yhden ylimääräisen hypyn, ja lopulta jätin leijeröinnin väliin. Muuta ihmeellistä ei ilmennyt, vähän olin vain itse töks, vaikka Väinöllä oli alkuun tosi hyvä vire! Väinö meni silti tosi kuuliaisesti, kiva lähteä vuoden viimeisiin kisoihin sunnuntaina :)

Väinön liukas alku:
Rata suht.koht. sujuvana:
Valon pikku pätkä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti