tiistai 27. syyskuuta 2011

SKPIN treeniä, omaa treeniä, Juhan treeniä ja HAU:n kisoja

Viime keskiviikkona oli pinseritreenit :) Valo oli ihan elementissään, kun pääsi juoksemaan vauhtiympyrää putkineen. 
Joitain huomioita:
 • Valo pysyy lähdössä ihan sairaan hyvin, siinä ei tällä hetkellä mitään ongelmaa, ei vaikka hetsaisin sitä samalla kun kävelen pois. 
 • Putkeen irtoaminen on tosi hyvä! 
 • Suorille hypyille irtoaminen myös hyvä, vaikeammat kulmat tarvitsevat vielä treeniä.
 • Kontaktitreenissä täytyy ruveta vaatimaan, että Valo seisoo, nyt menee helposti maahan nokkimaan. Tajusi kyllä homman jo näissä treeneissä.
 • Verkkokepit on hoksannut aika hyvin, eteni nokka menosuuntaan sutjakasti pomppimatta, hakee myös sisäänmenon kohtalaisesti suorasta linjasta.
 • Menee kyllä muurin ja renkaan, mutta niitä pitää ruveta vahvistamaan!
Kaikkinensa Valo oli oikein pätevä pikku-jätkä.

Noh, sitten huomioita Väinön treenistä, tämänkertaisista ja viimeviikkoisesta yhdessä:
 • Muista putkijarru!
 • Väinö hakee pöydän hyvin, ei juokse yli ja pysyy käskyn alla vaaditun ajan.
 • Väinölle puolivalssi lienee oikea vaihtoehto esteen ohituksiin, VET eli veto ei toimi :) (muistan tän kyllä, Elina.) Hyvin ohitti hypyn matkalla puomille, ja haki ylösmenokontaktin hyvin.
 • Vaadi tulemaan ohjauksiin, ei saa antaa mennä väärälle puolelleeeeeee!!!! Selän taakse menoa siis edelleen, pitäis VIHDOIN ottaa asia tehosyyniin.
 • Väinö kääntyy minusta aika hyvin ja tiukasti, kun ohjaus toimii.
 • A:lle tehotreeniä, jotta suorittaisi sen itsenäisesti suoraan maahan asti, vaikka itse jäisinkin paljon taakse ja sivuun.
 • PUTKI-PUOMI -EROTTELU!! Oh Lord, meni putkeen varmaan 10 kertaa ennen kuin sain osumaan puomille. Kylläkin vaikea lähetyskulma, mutta silti. Onnistui sitten, kun ohjasin superhypervarmistellen, eli ei hyvä, ei ollenkaan hyvä :P TREENIÄ!
 • Valssit alkaa sujua paremmin, hitaasti mutta varmasti ;D

Eilen sitten oli Valolla taas Oreniuksen Juhan treenit. Laitetaas tästäkin vain huomioita tällä kertaa:
 • Takaakierrot sujuvat melkoisen hyvin, ja alkaa irrota niihin oikein mukavasti :)
 • EI osaa päällejuoksua, eipä sitä ole opetettukaan :D Nyt pitää siis ruveta opettamaan Valolle rintakehän seuraamista. Siis, kun rintakehä kääntyy, sen pitää tulla kohti eikä jatkaa jalkojen seuraamista.
 • Omat jalat menosuuntaan päällejuoksussa, muista! :D
 • Edelleen, putkiin irtoaa hyvin ja innolla.
 • Loppuun tehtiin kerran 8 esteen rata (putki ja hyppyjä), johon sisältyi pakkovalssi ja takaakiertoja. Yllätys oli kieltämättä suuri, kun Valo suoritti radan kerralla kunnialla läpi! En ole koskaan tehnyt sille edes pakkovalssia, tuli siihen tosi hyvin ja irtosi hyvin hypyille, vau! Toki mennään vielä aikalailla este kerrallaan ohjaten, ei me nyt vielä niin hyvin irrota, mut kuitenkin ;)
Itseksemme ollaan treenailtu Valon kanssa irtoamista. Takaakiertoja, rengasta, putkia, hyppyjä eri kulmista. Aina etupalkalla. That's it. Väinön kanssa ollaan tehty mm. keppejä, niin että voisin irrota enemmän. Hyvin onnistuu palkka edessä.

No sitten päästään viikonloppuun ja HAU:n kisoihin, jotka tuomaroi Asko Jokinen. Ensimmäinen rata oli hyppäri. Rata oli aika kiva ja soljuva, mutta mutta, kuinkas kävikään...Taas tuli vain yksi virhe, kuinkas ollakaan Väinö karkasi tyrkyllä olleeseen putkeen mistä HYL. Tämä rata oli Väinöltä minusta aika nopea ja hyvä!

Seuraavalla radalla sitten alkoi jo herpaantua. Mulla ei ole ratoja nauhalla, enkä kunnolla enää muista niitä, mutta sen muistan että jonkin verran sai tehdä töitä että Väinö pysyi messissä :D Tältä radalta tehtiin kuitenkin tosi ruma nolla, jee.

Seuraava rata oli vielä pahempi :D Väinöä ei ois vissiin vähempää voinut kiinnostaa aksaaminen, ja ryökäle karkasi lähdöstäkin, pitkästä aikaa. Pysähtyi kuitenkin hetkeksi kun ärjäisin, joten jatkoin vain matkaa. Kaikesta haahuilusta ja mun kesken radan repeilystä huolimatta saatiin rata kutakuinkin kunnialla loppuun, tuloksena siis nolla! Kaikesta karmeudesta huolimatta saimme siis aikaiseksi tuplanollan ensi kesän arvokisoja varten, jihuu! :D Tähän vois sanoa vain, että tyyli on vapaa kunhan tulos on haluttu ;D

Väinön puolustukseksi täytyy sanoa, että annoin pojille edellisiltana "ydin"luut kaluttavaksi, mutta yllätys olikin suuri, kun huomasin niiden vetäneen nuo jättiluut kokonaan napaansa! Yö juostiinkin sitten pihalla, makkari oli täynnä pissaa (olivat juoneet kupin tyhjäksi), juuri ennen kisoihin lähtöä Valo oksenki kolme JÄTTI kasaa luumassaa (jäi siis kotiin), molemmat näyttivät minipossuilmapalloilta, ja Väinö paskoi kisojenkin aikana jonkun 7 kertaa :P Myös juuri ennen radalle lähtöä, häpä :D Joten ehkäpä sillä ei ollut mikään maailman paras kisafiilis :D Seuraavakin yö meni vielä ulkona rampatessa, huoh. Joka tapauksessa, tuplanolla, jee! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti