sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Lohja PN ja muuta kivaa

Tänään käytiin Valon kanssa Lohjan pentunäyttelyssä. Valo esiintyi ihan super hienosti ja reippaasti, ja oli rotunsa ainoana edustajana ROP-pentu. Ryhmässä ei enää sijoituttu. Tuomari Marjo Nygårdin arvostelu:

"Vielä melko jalkava, mutta ääriviivoiltaan oikea urospentu. Eritt. hyväilmeinen, hieman pyöreäkalloinen pää. Leveät leuat, oikea purenta. Hyvät korvat. Hyvä kaula. Riittävästi kulmautunut. Ikään sopiva rintakehä. Aavistuksen pitkä lanneosa. Hyvä häntä. Hyvä turkki. Liikkuu sivusta hyvin, etuosa saa tiivistyä vielä. Erinomainen esiintyjä." Urokset 7-9 kk PEK1 KP ROP.

Jee, sain viimein HSKH:n jäsenyyden, ja näin ollen myös treenipaikan Ojangosta. Viimein päästään treenaamaan! Pari kertaa ollaankin jo käyty testailemassa Ojangon tunnelmaa. Lisäksi Valo sai ryhmäpaikan SKPIN ry:n jatkokurssille, ja Väinö päässee usein tuuraamaan peräkkäiseen kisaavien ryhmään. Viime viikolla jo käytiin treeneissä Hakkilassa, ja oli kivaa :) Valo on kyllä oikein taitava, eikä Väinölläkään hassummin mennyt :)

Viime viikonloppuna kisailtiin BATilla Ojangossa triplahyllyjen verran :D Ei nyt mennyt ihan putkeen, siis. Eka radalla yksi virhe (väärä putkenpää), toka radalla mun valssi oli törkeesti myöhässä, ja Väinö karkasi taas putkeen, kolmannella radalla ennen VIIMEISTÄ estettä kaarsi taas putkeen :DD Vissiin nuo putket vähän vetää :P Tosin tuossakin lopetin ohjauksen kesken, että kai siitä saa syyttää itseään...Kivaa oli silti!

Muuten ei mitään ihmeempiä. Tässä mietin Väinölle ulkomaanmatkaa, jos yritettäis hakea se viimeinen CACIB jostain :) Kattoo mitä tässä keksii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti