tiistai 6. syyskuuta 2011

Elokuun eloa

Muuton jälkimainingit ja uuteen elämään integroituminen ovat vaatineet aikansa, mutta on tässä jotain ehditty poikienkin kanssa hommailemaan. Valo on käynyt pari kertaa Agility Akatemiassa Juha Oreniuksen jatkokurssilla, ja viime viikolla käytiin eka kertaa Tuulia Liuhdon opissa molempien kanssa. Näistä ei nyt sen enempää kuin että hyvältä vaikuttaa ja olen ollut tyytyväinen uusiin koulutusmahdollisuuksiin!

Valon kanssa olemme käyneet pari kertaa myös borderterrierikerhon tokokoulutuksessa Ojangossa. Saattaapi olla, että "joudun" jatkamaan Valon kanssa tokoilua kurssin jälkeenkin, poitsu kun on osoittanut ihailtavaa lahjakkuutta lajia kohtaan :D En ole tehnyt kotona sen kanssa juuri mitään tokoon viittaavaa, mutta niin se vain viime treeneissä seurasi hienosti käännöksien kera, pysyi paikallaan ja teki hienoja luoksetuloja, paikallaan makuussa odotteli pitkäänkin oikein leuka maassa sun muuta <3 Valon kanssa on kyllä ilo tehdä!

Tällä hetkellä Valo on siis 7 kuukautta, säkä n. 33 cm ja painoa 6,6 kiloa. Ei siis ainakaan toistaiseksi mikään iso poitsu! Toivotaan, että säkä pysyykin alle minirajan ;) Näyttelemistä lähdetään harjoittelemaan seuraavan kerran Lohjalle parin viikon päästä.

Pari viikkoa sitten olin Väinön kanssa Espoossa kisoissa. Eipä niistä sen enempää kerrottavaa, hyllyteltiin ja tehtiin virheitä, ei ollut meidän päivä. Hyviäkin asioita radoissa oli, kuten se että V ei karannut kertaakaan lähdöstä. Ensi lauantaina mennään BATin kisoihin Vantaalle, mutta treenaamaan en ole vielä Väinön kanssa päässyt, muuta kuin kerran Tuulialla. Odotan, että jäsenyyteni paikalliseen seuraan vahvistettaisiin ja pääsisin treenaamaan Ojankoon. Kauheaa tällainen treenipaikattomuus!!

Eiköhän tämä (treeni)elämä ala tästä tasoittumaan kun arki lähtee kunnolla rullailemaan. Olen jo aloittanut työt, ja ensi kuussa aloitan koulunkin. Lopultahan kävi niin, että pääsin kahteen korkeakouluun, molemmat todella mielenkiintoisia ja erilaisia vaihtoehtoja. Aika stressaavia päätöksiä tässä on siis joutunut tekemään. Ei ole aina helppoa! :D

Väinön venyttelybongaukset Seurasaaressa.

Näitähän siellä bongailtiin...

...kuin myös näitä kaunokaisia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti