maanantai 21. elokuuta 2017

Jallan treenitauko ohi

Jalla kävi viikko sitten Virpillä hoidossa, ja treenilupa heltisi. Kaikki vähä jäljellä oleva lähti hyvin auki, ja Jalla oli nyt hyvässä kunnossa. Olimme viikon reissussa, mutta eilen illalla oli pakko käydä vähän starttailemassa treenivaihdetta päälle. Ajattelin nyt viimein tehdä Jallalle oikeasti kepit kuntoon, ja kujakepit olivatkin kevyehkö mutta vauhdikas ja mukava aloitus. Laitoin mutkaputken päihin, ja tämä kyllä toimikin Jallalle hyvin! Tehtävä oli sille selkeästi selvillä ja tekeminen iloista. Kavensin kujaa treenin myötä, mutta ihan suoraksi en keppejä laittanut koska viiden viikon tauon jälkeen sietää aloitella kevyemmin, ja tarkoitus oli hakea vauhtia. Aivan ihanaa taas treenata tytsyn kanssa.


Valo kävi eilen ensimmäistä kertaa Agirodun jälkeen kisoissa HAU:lla. Eka radalla ryykäsi kontaktit ja perinteisesti juoksi päällejuoksun sijaan suoraan putkeen... Pääsi A:lta sylikyydillä maaliin. Toisella radalla olikin kyllä kiltti poika. Puomi oli radalla kahdesti, joten pääsin tosissaan nillittämään pysäreistä. Valo teki vieläpä yhden hienon putken ohituksen käskyllä, mikä oli hieno asia. Radalta nolla ja kolmas sija. Kolmas rata oli virolais-tuomarin mukava juoksubaana, joka menikin Valolta hienosti viime esteille asti, jolloin hyvin kummallisesti mutta valomaisesti kaarsi ihan eri putkeen, mihin kuvittelin sen ohjaavani... On se välillä raskasta kestää tuon koiran aivoituksia, mutta itepä oon sen kouluttanut :D

Valon kanssa on käyty Jennan yksäreillä, ja nyt viimein Jallakin pääsee mukaan muutamalle viimeiselle kerralle ennen Jennan pitkää reissua. 

Nelostie

Kuu-ma!

Patelan saha ja proomuhylyt.

Jalla ja Valo

Jengi <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti