torstai 24. elokuuta 2017

Jennan putkirallia

Eilen Jallakin pääsi siis viimein Jennan yksärille. Rata oli Jallalle tähän hetkeen sopiva, ei paljon hyppyjä ja sai treenata irtoamista. Jalla veti ihan älyttömän hienosti. Minä kun mietin jo kakkoshyppyä että liekö hakee kauempaa sivulta tönäistessä, mutta tyttö vetelikin kaiken kuin pieni partiolainen. Kertaakaan ei haksahtanut liikkeen mukana vääriin putkiin ja teki kaiken mitä pyysin niinkuin pyysin.

Itse radan lisäksi Jenna halusi tehdä vielä haltuunottoja, vetoputkia ja putken ohituksia, ja kaikki oli Jallalle vaivatonta. Jenna sanoikin, että Jallalla on irtoaminen ja haltuuntulo poikkeuksellisen hyvin balanssissa tässä vaiheessa. Ei voinut kuin hymyillä, ja hoksasin että sehän tosiaan tekee jo rataa. Niin siinä on näköjään käynyt, että pikku harjoituksista on kasaantunut kokonaisuus, jonka myötä mun pikku pentu kykenee jo pidemmän radan tekoon. Videolla vain rataosioita.



Myös Valo pääsi hommiin. Ratahan oli Valolle arvatenkin ihan pala kakkua, kun sai oikeastaan vain irtoilla putkiin :D. Sen kanssa keskityttiinkin ratavedon jälkeen enemmän haltuunottoihin ja esteiden ohituksiin. Kivasti meni silläkin. Videolla rataosio, joka loppuu vähän kesken.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti