perjantai 3. maaliskuuta 2017

Eka 60cm puomi ja Jennan treenit

Jallan juoksut on ohitse ja minulla silmä taas suunnilleen kuosissa. Sain taas Jallallekin tuurauspaikan Jennalle, joten molemmat koirat pääsivät treeniin. Jalla osasi taas kaikkea uutta ihan itsekseen, kuten päällejuoksutyyppisen kohdan ja putkeen leijeröinnin. Erityisesti hämmästytti, miten se osasi heti sylkkärin keppien loppuun, ja lähti hienosti hakemaan siitä putkeen! Kepeistä siis vain kaksi viimeistä väliä. Myös in-puolelle tulo hypyllä toimi käskyllä ilman pakkovalsseja, mutta vauhdista pitää vielä treenata. Jalla myös juoksi yhden lähes pimeän putkensuun yli joitain kertoja, joten ne myös treeniin. Selkeästi huomaa, ettei ole vielä ratatreeniä tehnyt, kun vauhti hidastuu aina kun jää odottamaan lisäinfoa :) Hienosti silti lähtee tehtäviä suorittamaan.


Sari oli yhden Valonkin nollavedon kuvannut. Valolla meni siis hienosti, oikeastaan vain ihan loppupään hypyllä kaarratti kovasti (tässä videolla suurin lenkki). Noissakin vähän treenitauon näkee, vaikka eipä ne varmaan koskaan tule Valolla kovin tiukkoja olemaan.


Kävin myös tekemässä Jallalle eka kertaa 60cm korkuista puomia. Meni paremmin kuin uskalsin toivoa, osumaprosentti oli erinomainen. Oikeastaan ainoat virheet taisivat tulla, kun vedätin juosten. Kun ottaa huomioon, etten ole aiemmin edes ollut kontaktin vieressä kun Jalla juoksee, niin onko tuo ihmekään. :) Osassa toistoissa jo lisäksi lelupalkkakin, mutta suurin osa namipalkalla eli matalammassa vireessä. Ensi kerralla voikin jo nostaa vauhtia, kun tämä treeni sujui näin hyvin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti