sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Heilujen kisat Ojangossa

Valon kanssa haettiin tänään kolme läheltä piti -hyllyä. Kaksi eka rataa tuomaroi Markku Kaukinen, jolla olikin tänään mukavammat radat kuin aiemmin kun olen hänen radoillaan ollut. Eka rata sujui oikein hyvin. Olin erityisen tyytyväinen A:n jälkeiseen putkeen vientiin. Siellä oli kaksikin väärää putkensuuta törröllään, joihin ainakin suurin osa bordereista upposikin. :) Valo on aiemmin samanlaisissa kohdissa posottanut suoraan putkeen haistattaen välissä olevalle hypylle pitkät. Keinutreeni on tuottanut tulosta! Keinut näyttivät molemmilla aksaradoilla jo paaaaljon paremmilta. Tuli sitten kuitenkin esteen ohitus kun Valo kaarratti jaakotuksessa liikaa. Suunnittelin ensin pysyväni eri puolella ja leikkaavani, mutta päätinkin "etten nössöile" ja näinhän siinä sitten kävi. Plaaah. Positiivista että tiedostin kyllä tämän riskin, nyt ehkä uskonkin jatkossa pärstuntumaa. Puomilta otin pois kun ei pysähtynyt. En osannut päättää, kannanko pois vai otanko uudestaan joten laitoin Valon istumaan (?!) ja kannoin sitten pois. :D


Hypärillä mietin useaa kohtaa pitkään ja vaihdoin monesti mieltäni. Pitääkin treenata ja kellottaa muutamia kohtia tältä radalta ihan ehdottomasti! Kaarrattelua siellä tuli mutta puhdas rata kuitenkin aina 3. vika esteelle asti. Halusin ehdottomasti mennä putken ulostulolle ottamaan vastaan, mikä sinänsä onnistuikin (jes) mutta käännyin ihan inasen liian aikaisin ja jäin pyllistelemään. Valo kyllä blokkasi putken ulostullessaan, mutta ohjasin hypyn takaakiertoon. Jostain syystä lähetin uudelleen putkeen ja sain menemään väärään putkeen. Piti sitten ottaa kohta vielä kerran :D Tuomari varmasti rakasti mua kovasti.


Viimeisellä Saviojan radalla Valo taisi kaatua heti ekassa putkessa. Mulla meni siitä pasmat ihan sekaisin. Jäin miettimään että satuttiko ja pitäisikö keskeyttää. Hutiloin ohjauksissa, mutta puhdasta rataa tehtiin kuitenkin aina A:n jälkimaininkeihin. Niin ja puomi oli nyt hyvä. Olin kyllä suunnitellut putken jälkeen valssin, mutta jostain tunnistamattomasta syystä teinkin persjätön. Väärästä putkenpäästähän se koira sitten löytyi. Loppurata puhdas.


Vaikka otettiin taas 3 hyllyä, näistä kisoista jäi hyvä mieli! Nyt tuntui, että Valo oli hyvin kuulolla, jopa komppas mun virheitä. Tuli jotenkin toiveikas olo. Pienestä oli tänään kiinni! :) Nyt taidetaankin jäädä sitten pitemmälle kisatauolle, luulen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti