torstai 2. lokakuuta 2014

Jennan yksärillä puomia, välistävetoa ja esteen ohituksia

Eilen siis Jennan yksärillä. Kateltiin targettia puomille, tehtiin kokonaista puomia. Tuo paikka on kyllä tullut Valolla heti vahvana, selkeästi pentuna opetettu paikka nenäkosketuksella alkaa puskea selkärangasta. Hyvä, hyvä, ehkä se vauhtikin tulee sitten varmuuden kasvaessa. Ruvettiin heti myös häivyttämään alustaa, eli osa toistoista ilman. Hyvin teki heti ilmankin. Mun vedättäessä ja lätkäistessä alustan nokan eteen himmasi selvästi eniten, eli se ei toimi. Tästä on hyvä aloittaa.

Seuraava hinkattava kohta oli välistäveto. Rytmi piti saada kuntoon. Lähden näissä helposti peruuttelemaan ja vien Valon liikkeellä ohi. Piti osata oikeasti pysähtyä, ja jatkaa siitä kuitenkin heti liikettä. Oon mä köntys kyllä, mutta saatiin sentään jotain aikaan.

Eniten harmaita hiuksia tuotti hypyn ohitus. Eka vedolla onnistuttiin tuurilla, sen jälkeen ei sitten millään. Piti saada oma rytmi kuntoon ja osua ohitettavalle hypylle yhtä aikaa koiran kanssa, yhtään ei saanut edistää. Kamalan vaikeeta tollaisen estehakuisen haukun kans. En ikinä opettelis moista ohjausta ellei joku potkis persuksille. :D Palkattiin aika paljon ohituksista ja rupesi pelittämään. Pitää muistaa harjoitella. 

Putki-kepit -väliä hinkattiin myös. Valo kun vähän roiskaisi toisen hypyn putken jälkeen pitkäksi jolloin oli vaikeaa saada sujuvasti se pienen välin takaatyöntöön. Videolla siis viimeinen kohta. Testattiin tähän vekki-finkkiä, vekki-vekkiä ja kauempaa lähetettyä vekkiä+ihmisnuolta. Loppujen lopuksi helpoimmalta tämä tuntui mulle ihme kyllä viimeisessä vaihtoehdossa, tosin ihmisnuolta jouduttiin ensin vähän muistuttamaan - Valo oli sitä mieltä, ettei hänen kyllä tarttis jarrutella yhtään mihinkään hypyille. Kellotettuna vaikutti olevan myös joillain kymmenyksillä nopein vaihtoehto, joten näitä ruvetaan treenaamaan.

Meillä oli tällä kertaa aikaa n. 50 minuuttia, joka jouduttiin vetämään aika putkeen kun hain VIIMEIN autoni korjaamolta ennen treenejä, ja luovutus oli tietenkin myöhässä. Näkyi kyllä Valon vauhdissa mutta silti jaksoi keskittyä hyvin. EIKÄ mennyt noihin tyrkkyputkiin kertaakaan! Ja nyt, viimein, päästään taas treenaamaan <3 Ai niin! Jalkapa kesti juoksemista! Ei mitään tuntemuksia kesken treenin, ja tänäänkin on ollut vain pienen pientä lihaskipua, vähän kuin lepsun jalkatreenin jälkeen. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti