lauantai 4. lokakuuta 2014

Poikien treeniä

Torstaina päästiin vihdoin Valon kanssa asiaan, eli treenaamaan! Pureuduttiin yhteen MM-kisojen hypäriin, kuva nyysitty Sagin blogista.


Testailin kohtaa 5-9 (niin että kepeille mentiin seiskalta). Ei ollut tarkkaa ratapiirustusta mukana ja ainakin rengas oli vähän suoremmassa linjassa, mutta suunnilleen samalta näytti. Vaihtoehdot persjättö renkaan jälkeen ja lähetys seiskalle, päällejuoksu-leikkaus renkaan jälkeen, ja viskileikkaus seiskalle. Valssia en sitten edes yrittänytkään kun pukkas vähän kiirettä. Videolta kellotettuna vaikuttaisi, että viskileikkaus oli nopein ja normilähetys seiskalle hitain, tosin erot olivat melko pieniä. Valo kuitenkin kääntyi ja toimi tuolla leikkauksella erittäin hyvin!

Sellainen huomio tuli tehtyä, että jos jäin paljon taakse kepeillä, Valo kääntyi viimeisessä välissä ympäri, siis väärään suuntaan. En tiedä, ennakoiko se poispäinkäännöstä vai mistä oli kyse, mutta tämä toistui useamman kerran joten palkkailin keppien jälkeen oikealle puolelle tulosta. Täytyy ottaa treenin alle. Lopuksi tehtiin taas vähän käännöstreeniä parilla hypyllä. 
Perjantainakin suunnattiin Ojankoon. Tehtiin boxia yli 5 viikon tauon jälkeen. Kyllä oli päässyt Valolla vähän unohtumaan. Otin gridiä ehkä 5 toistoa kovalla vauhdilla putkesta, joista varmaan neljässä takajalat tuli boxin yli ja yhden hyppäsi kokonaan yli. Valolla oli kyllä maltti hukassa, mihin saattoi vaikuttaa osaltaan se, että Väinö oli mukana huutamassa ja tein sen kanssa ensin tokoa mikä ärsytti Valoa melkoisesti. Palattiin sitten askel taaksepäin ja otettiin pelkkää boxia, jolloin rupesi muistumaan mieleen, ja loppuun pari hyvää toistoa putken kautta.

Puomilla edelleen paikka hyvä! Keinulla jatkoin naksuttamista ja namittamista, ja Valo tulee jo nyt hyvin päähän! Huomattavaa parannusta, pysähtyy hyvin ja odottaa lähtölupaa. Puomin petraantumisen myötä on vain nyt ruvennut tarjoamaan 2on2offia myös keinulle. Pitää palkata ahkerasti oikeaan kohtaan, jospa se sillä. 

Väinön kanssa tosiaan humputeltiin vähän tokoa. Testailin mitä se muistaa. Luoksetulo sujui, ja hypyn teki ihanasti häntä heiluen, vaikka otti pari sivuaskelta kun menin viereen :) Hyppynoutoakin on tehty viimeksi ehkä 4 vuotta sitten, mutta muisti yllättävän hyvin :D Palautuksen kyllä teki ilman hyppyä, mutta ei se mitään. En alkanut näitä nyt hinkkaamaan, tarkoitus oli pitää vain hauskaa. Luoksetulon pysäytystä ei ihan malttanut, otti muutaman ylimääräisen askeleen ennen kuin pysähtyi. Nouto oli nykykriteereillä ihan hyvä, mitä nyt vähän maisteli kapulaa ja elehti väinömäiseen tyyliin. Ja itse jotain heiluin. Lopuksi Väinö sai tehdä yhden puomin (joka olikin superhyperhieno),  ja pientä putkirallia matalilla hypyillä. Tuon puomin vauhteineen kun sais Valolle... Muuten, viimeksi kun tein Valolle maahanmenoa, se oli hieno! Ei ole aiemmin tehnyt noin nopeasti, ja laskeutui hissimäisesti. Pienet on ilot, mutta kuitenkin niin suuret! 

Loppukevennykseksi Väinön nouto (Valo mölisee taustalla). :D
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti