sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Perjantain treenit

Lontoon reissun jäljiltä flunssa sai yliotteen, mutta lähdin kuitenkin eilen Juhan treeneihin kun viimeksikään en päässyt, ja kuumetta ei eilen ollut.  Olisihan se pitänyt ymmärtää, että Juha ja flunssa ei ole välttämättä viisain yhdistelmä :D Nimittäin saatiin taas juosta. 

Alussa piti toka (sivuttainen) hyppy ottaa pakkovalssilla, juosta kilpaa suora putki ja ehtiä vielä hypyn takaakiertoon ansaputken odottaessa etuoikealla. Kiire tuli. Pakkovalssin otin kauempaa, jotta sain paremmin etumatkaa ja tämän Valo luki joka kerta erinomaisesti. Yllätyksekseni putki ei syönyt koiraa ollenkaan niin pahasti kuin luulin! Juhan mukaan oma sijainti koiran takana ja takaakiertoon kiilaus aiheuttaa sen, että vähän yllättäen koirat eivät haekaan putkea. Kerran Valo kävi kurkkaamassa vähän, mutta muuten tämä kohta sujui ihan mallikkaasti, pari kertaa kyllä auttamatta myöhästyin.

Pyörityksessä hyppäsi taas väärään suuntaan. En saa yhtään olla myöhässä, tai lähtee kiertämään kauempaa siivekettä. Pitääpä muistaa treenata. Eilen ihan sairaan hienot A:t! Tuli todella nopeasti alas ja pysähtyi kunnolla. Yhden kerran livahti läpi, mutta tuli sen niin lujaa että lipui alas vähän sivessä eikä saanut pysäytettyä ihan kohdilleen. Muuten olin erittäin tyytyväinen, ei ainakaan kuvitellutkaan pomppaavansa ja kohdassa piti vielä itse sivuirrota :) Ihan lupaavalta näyttää kun aika pienellä treenillä tuntuu jo palautuneen ihan hyvin. Saapa nähdä!

Lähiaikoina olen huomannut, miten paljon hyötyä on siitä että Valo hakee kepit jo yleensä niin hyvin. Lähiaikoina muutamalla kisaradalla ei olisi ollut mitään jakoja ehtiä saattamaan kepeille, ja eilenkin valitsemallani ohjauksella ei olisi onnistuttu, jos Valo ei osaisi itsenäistä keppien hakua. Eilen siis pussin jälkeen vastakäännös hypylle, millä blokkasin ansahypyn, ja lähetin Valon toisen hypyn yli hakemaan keppien umpikulman niin, että joutui itse oikaisemaan linjansa sinne. Onnistui erinomaisesti kauempaakin :) Ei tarvinut valssata ja leikata.

Puomikin oli eilen tosi hyvä ja nopea. Ei ole muuten oikeastaan kertaakaan ihan ekojen pysäreihin paluu kertojen jälkeen karannut puomilta. Valon takaakiertoihinlähtö sai kehuja. Sain sen ansiosta niin hyvin etumatkaa, ettei tarvinut hakea kovin pitkältä väärään suuntaan taittavasta suorasta putkesta puomille, vaan sain säästettyä vähän askelia. Olin jo ihan done, kun Juha ilmoitti että sitten alusta asti. Voi jestas että keuhkot huusi ja jalat hapotti. Ihme kyllä taisi itse asiassa onnistua ihan kohtalaisesti 3. viimeiselle hypylle asti, kunnes en vaan ehtinyt takaakiertoon. Valkku vähän motkotti. Treenin jälkeen olin ihan varma että verta tulee suusta ja nenästä, mutta ei sentään, selvisin :D Vaan otti kyllä koville. Eipä silti harmittanut että lähdin, koska tuntui että Valo kulki todella hyvin, innolla ja lujaa. Juhakin sanoi että nyt on tekemisessä draivia. 

Liekö sitte vaikutusta edellispäivän Jennan yksärillä, josta myöhemmin lisää ;)

Kauniita unia, toivottaa Väinö :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti