tiistai 12. kesäkuuta 2012

Eestin Voittaja 2012 ja terrieri ryhmis

Apua miten päivitykset raahaavat taas perässä! Yritän nyt päivitellä tapahtumia yksi kerrallaan :) Koska olen laiska, copy-pasteen tähän vain saman tekstin, jonka olen jo suoltanut toisaalle! :)


Lauma FF-koiria lähti viikonloppuna Viron maalle kauneuskilpailuihin. Lauantaina 2.6. osallistuttiin Eestin Voittaja -näyttelyyn, jossa tuomarina toimi Simu Calin Romaniasta. Näyttelyyn oli ilmoitettu 14 borderia. Valo (FF. Speedy Gonzales) osallistui junnuluokkaan saaden ERI:n ja junnu-SERT:in. Samoin Lämä oli junnuluokan ykkönen, mutta sisarusten välisessä kamppailussa Valo vei tällä kertaa voiton ollen ROP-juniori! Valo oli vielä lopulta PU-4.

Väinö (FF. Fan Mail) osallistui valioluokkaan ollen Nooran hienosti handlaamana luokkansa toinen ja PU-3. Zili (FF. Lady Jailbird) esiintyi avoimessa luokassa saaden ERI:n ja luokkavoiton. Paras narttu -luokassa Zili kiilasi vielä hienosti valionarttujen ohi tuloksella PN-2 SERT CACIB! Zilille siis jo toinen CACIB viikon sisään! :)
Kirkkaimman sijan vei kuitenkin Lämä (FF. Where Are We Running) ollen lopulta Nooran esittämänä PN-1 ja vieläpä päivän ROP! Aika hienosti pikku junnu-tytöltä! Lämä sijoittui vielä ryhmässä 7 parhaan joukkoon. Lämälle ja Valolle lisäksi voittaja-tittelit.

Tiivistettynä päivän tulokset siis olivat: Valo JUN1 JUN-SERT ROP-JUN PU-4 EE JV-12, Väinö VAL2 PU-3, Zili AVO1 PN-2 SERT CACIB ja Lämä JUN1 VSP-JUN PN-1 ROP EE JV-12 EE V-12! Siinäpä lyhennettä kerrakseen!

Lämä ja Valo osallistuivat vielä parikilpailuun ollen ROP-pari, ja kennel Foo Fighters kasvattajaluokkaan tuloksena ROP-kasvattaja KP:llä. Ryhmissä ei enää sijoituttu, mutta täytyy sanoa, että aika hienosti onnistuttiin Nooran kanssa kahdestaan esittämään 4 terrieriä! :D 

Parikilpailun arvostelu:
"Very nice in type, elegant brace, very similar toplines, nice typical expression, highly recommended."

Kasvattajaluokan arvostelu:
"Very good quality, very strong similar character, nice and elegant movement." 

Sunnuntaina Valo ja Zili osallistuivat vielä terrierien ryhmänäyttelyyn, jossa tuomarina Anna Babajeva Venäjältä. Valo oli taas ROP-jun sekä PU-2, ja kolmannen junnu-SERT:in myötä Valosta tuli Viron junnuvalio! Zili voitti luokkansa, ja lopullinen tulos oli PN-1 SERT VSP!

Oikein antoisa reissuhan tuo siis oli! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti