tiistai 12. kesäkuuta 2012

2xLatvia KV, Riika 9.-10.6.


Väinö ja Valo lähtivät viikonloppuna Latviaan kahteen kansainväliseen näyttelyyn sertimetsälle. Hyvä saalishan sieltä irtosikin. Lauantaina Väinö oli PU-3 kera SERT:in ja CACIB:in, mikä tarkoittaa sitä että Väinö on nyt myös Latvian ja Baltian muotovalio! Valo puolestaan voitti junnuluokan ja sai juniori-SERT:in, joten Valostakin tuli Latvian juniorimuotovalio! 

Paras uros -kehässä Valo aiheutti mulle rytmihäiriöitä tepastellessaan nohevasti ykköspallille! Lopulta venäläinen terrieri-tuomari Lyudmila Tchistiakova valitsi pikku-Valon vielä ROP:iksi! :) Näyttely oli myös Crufts qualification -show, joten halutessa Valolla olisi nyt pääsylippu noihin karkeloihin, joissa täti Roxy korjasi juuri potin kotiin.

Sunnuntaina bordereilla oli tuomarina Veli-Pekka Kumpumäki. Väinö oli väinömäiseen tapaansa "full of energy", millä irtosi taas PU-3 sija CACIB:illa, ja Valon mokoma valtasi taas urosten ykkössijan ja olipahan vielä rotunsa paraskin, toistamiseen! Melkoisia poikia ;') Kaverini Juuliankin karvakoirat nappasivat mm. ROP, VSP, BIS-3 -pari ja RYP-4 -sijoituksia, joten skumpat oli ansaittu!

Reissu oli kiva ja onnistunut, jos ei huomioida sitä että joku retku murtautui Juulian autoon yöllä Tallinnassa, ja nyysi sieltä järkkärin :( Kuvia näyttelystä ei siis ole luvassa... Tässä kuitenkin yksi kännykameraräpsy eiliseltä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti