torstai 14. heinäkuuta 2011

Heinäkuun hommia

Eli ei juuri mitään koirarintamalla :D Poikien kanssa ollaan elelty hiljaiseloa ja lepäilty, lähinnä varmaan siitä johtuen, että on niin tajuttomasti kaikkea järkkäiltävää ja hoidettavaa.

Pari kertaa ollaan käyty hallilla. Väinön kanssa olen tehnyt todella lyhyttä vauhtitreeniä hieman uusin asein, ja nuo lyhyet pätkät se menikin tajuttoman tykisti!! ehkä meillä on vielä toivoa vauhdin suhteen, pikkuhiljaa :) Ainakin se pystyy menemään lujaa, se on selvillä, nyt vain täytyy jalostaa se ennen rataa roihuava into kestämään radan läpi. Hyviä neuvoja olen saanut, niillä eteenpäin!

Valon kanssa ollaan jatkettu kaikkea pientä, vauhdin hakua myös sille ja muutamia ohjauksia. Lisäksi ollaan tehty muutaman esteen sarjoja mahdollisimman lujaa :D Innolla se kyllä meneekin, ja pysyypä mokoma jo lähdössäkin itsenäisesti.

Valolla on nyt meilkein kaikki hampaat vaihtuneet, yksi alakulmuri vielä nököttää paikallaan mutta heiluu. Purenta näyttää hyvältä. Se on nyt ehkä n. 31 cm korkea, ja eilen punnittuna painoi 6,2 kiloa. Mitään sairauksia tai ongelmia ei ole ollut, oikeastaan päin vastoin: Valon kanssa kaikki on ollut tähän asti erittäin helppoa ja vaivatonta! :D

Eilen oltiin ensimmäistä kertaa match showssa harjoittelemassa näyttelemistä. Valo oli ehkä noin kuudetta kertaa näyttelyremmissä, mutta se ei olekaan alusta asti ollut sille mikään ongelma. Siellähän tuo käveli kaunista ravia ilman pienintäkään pomppua tai harha-askelta, katse kauniisti minuun suunnattuna :D Muihin koiriin se ei kehässä kiinnittänyt mitään huomiota, ja seisoi nätisti paikoillaan. Pöydälläkään ei mitään ongelmaa, tuomari oikein mainitsi että ompas rauhallinen pentu :) Loppujen lopuksi valo oli punaisen nauhan saaneiden pentujen kolmas, eli hieno saavutus pikku-ukolta!

Elokuun alussa mennään bordereiden erikoisnäyttelyyn, siskoplikat Lämä ja Villi ja äiskä Roisto osallistuvat myös! Tätä ennen olisi Väinöllä luvassa Rauman pitsikisoissa 5 starttia tämän kuun lopulla.

Ai niin, Valon sisarukset aiemmasta pentueesta, Keijo, Taisto ja Zili sekä Roiston sisko Huli Voittivat Agirodun alo miniluokan viime viikonloppuna!! Onnea supernopeille sisaruksille ja tädille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti