torstai 8. kesäkuuta 2017

Puomia taasen

Jaltsun kanssa jatkettiin puomilla toikkarointia. Nyt tauon jälkeen olen tehnyt vaihteluksi vähän uusia kokeiluja treeniin, ja muuttanut kokeilumielessä hieman osumapaikkaa. Siksi tehdään nyt vielä matalassa vireessä eikä kokonaista puomia. Näyttää kyllä, että Jalla on lähtenyt hyvin nakuttamaan osumia, nyt uuden paikan myötä aina vähintään takajaloilla kun aiemmin käytti enimmäkseen etusia. Ei tee virheitä laisinkaan ja suoritus alkaa näyttää koko ajan rennommalta. Toki vielä ei voi sanoa oikeasti paljoakaan, näkee sitten onko extravahvistamisesta ollut hyötyä ja onko laukat helpompi osuttaa kun siirrytään taas koko puomiin. En pidä asian suhteen kiirettä, antaa nyt ensin tottua hieman muuttuneeseen kriteeriin.

Käännöksissäkin ajatus on hyvin mukana. Uutena asiana menin nyt itse seisomaan etäälle ja Jalla sai silti suorittaa tehtävän itsenäisesti. Ei ongelmia tässä. Tiukissakin tietää kyllä mitä pitää tehdä, toki vauhtia ei vielä paljon ole mutta ajatus hienosti tehtävässä. 

Lisäksi treenattiin yksi takaakiertohässäkkä. Hoksasin, että Jalla ei ole tehnyt tuollaisia päällejuoksutyyppisiä takaakiertoja linjassa ennen, mutta ei niissä ollut ongelmia. Putkeen tönäisyssä sen sijaan ihmetteli ensin ja oli sitä mieltä, että varmempi hypätä putken päälle kuin putkeen :D Hoksasi kuitenkin nopsasti, että päällejuoksusta voi taipua tulosuuntaankin ja toisessa suunnassa ei ongelmia. Onnistumiset videolla.


Valon kanssa treenattiin keskiviikkona kimppatreeneissä rataa, jossa oli muutamia ansakohtia tyrkyllä. Valo oli tosi hyvin kuulolla nyt. Jopa niin hyvin, että sain sille ensin kieltoakin aikaiseksi. Ensi viikolla pitää treenata vielä kontaktit läpi, ja meillä on vielä Jennan yksäri ennen SM-kisoja.

Vaikuttaa että karsintoihin emme lähde. Sekoileva Sagi poisti Valolta viime kesäkuun alun voittonollat, kun rankingin voimassaoloa taas (vasta) täsmennettiin, joten sijoitus tippui jo sijalle 132. Nyt ei ole ollut aikomuksesta huolimatta mahdollista kisata, eikä varmaan olekaan ennen rankingin sulkeutumista, joten lisäpisteitä ei tule. No sen siitä saa kun ei panosta hommaan koko kaudella. Jotenkin tämä vuosi meni aivan varkain, olihan tässä toki paljon uutta elämässä. Mutta jos karsinnat jää väliin niin ei se mitään, odotan ihan innolla katsomoon pääsyäkin. Faktahan on se, että aika kaukana huippukunnosta tässä ollaan molemmat, joten varmaan parempi näin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti