maanantai 10. maaliskuuta 2014

Muutama viikko pakettiin

Kiirettä pukkaa koulussa ja muutenkin, mutta laitetaanpa taas muutaman viikon tapahtumat kasaan. Juhan treeneihin ei olla tässä kurssijaksossa päästy kuin kerran, ja silloin kouluttajana oli Jouni. Ei oikein lähtenyt, en oikein ehtinyt minnekään näissä treeneissä. Saattoi kyllä vaikuttaa sekin, että rimat olivat 25cm. 

Pari viikkoa sitten kävin kasvattajilla muutaman yön kylässä ja Hu-Pu:n kisoissa. Tuntui, että Valo ehkä vähän vierasti pohjaa, se ei ole ennen ollut vastaavalla. Eka rata olisi ollut aika hyvä, ellei Valo olisi liukastunut toka hypyn jälkeen ja ajautunut 3. hypyn. ohi. Olin kyllä itsekin väärin sijoittunut :/ Radalla oli taas kahdesti A, ja nyt otettiin molemmat huolella :) Muutoinkin ihan jees rata vaikka meno näytti vähän varovaiselta, Valo tuli esim. hienosti muurin jälkeen vastakädellä hypyn oikealle puolelle. Keinu oli huono.



Seuraava rata sitten olikin aika fiasko, Valo ampui saksalaisesta sivuhypylle, jätti takaakierto-päällejuoksussa hypyn hyppäämättä ja lähti A:lta ennen aikojaan, mihin lopetettiin.

Viimeinen, hypäri, meni taas ihan hyvin, vaikkakin Valosta näki että oli jo väsynyt viikonlopun touhuista. tältä radalta kuitenkin puserrettiin nolla, harmi vaan kun loppupuolella Valo ehti lähteä hakemaan väärää hyppyä kun olin myöhässä rytmityksen kanssa pitkän suoran jälkeen, ja teki parin sekunnin mutkan. Tuli kuitenkin kiltisti takaisin, mikä oli hyvä. Aika olisi ollut yllättävän hyvä siihen nähden miltä meno musta tuntui, mutta mutkan kanssa riitti 5. sijaan. Ai niin, Valo KARKASI lähdöstä KAHDELLA radalla. Ennenkuulumatonta. Karkasi siis eka ja vika radalla, molemmilla lähtö oli samassa kohdassa ja pälyili niissä vähän taaksepäin. Pitää seurailla, yrittääkö jatkossa. Selkeästi paikka jotenkin häiritsi.

Paluumatkalla piti testata kaikki eläinvaunun penkit pehmeimmän löytämiseksi.

Oli silti kiva reissu!

Uimaan ei olla päästy pariin viikkoon, enkä ole päässyt Valon kanssa treenaamaankaan kuin kerran. Tehtiin ihan muutaman esteen rataa etupalkalla, parilla esteellä ärsykekontrollia ja takaakiertoja umpikulmaan.

Viikko sitten Valolla oli Jennan yksäri, olipa taas hyvät treenit. Tällä kertaa tehtiin löysempiä linjoja, mutta pääpaino oli puomissa ja keinussa. Saatiin kyllä heti edistystä aikaan ja hyvät eväät jatko-opetukseen :) Kepeille Valo tulee kovasta vauhdista jyrkempään kulmaan edelleen usein liian lujaa, piti vähän jarruttaa. Näitä täytyy myös opetella, että pikkuhiljaa voi sitten jättää jarrun pois. Takaakierrossa en ensin antanut Valolle apuja, mutta koska jatkoon ei ollut kiire, oli hyvä tehdä kunnon veto. Hienosti se sitten sujui. Muutenkin Valo tuntuu edistyneen linjoissa, vaikkei olla treenattukaan. :) Videolta puuttuu suurin osa treeneistä, eli puomin ja keinun treenaus.



Kaunista.

Jäätiin Kuopion jälkeen kisatauolla, ainakin jonnekin huhtikuun puoliväliin asti olisi tarkoitus vain treenailla. Tänään piti olla taas Jennan treenit, mutta Valo rupesi ontumaan torstaina Väinön kanssa riehuttuaan. Ei aristellut koskiessa tai liikuttaessa, ja laittoi painoa, mutta kevensi astuessa. Ontui vähän vielä perjantaina, viikonlopun on ollut ihan normaalin oloinen, käyttää jalkaansa hyvin, leikkii, juoksee, hyppii, mutta en uskalla treenata vielä, varmuuden vuoksi. Osteopaattia konsultoin ja sanoi että lienee pieni venähdys ja viikossa luulisi olevan treenikunnossa. Toivotaan, että mikään ei jää vaivaamaan.

Viime viikolla käytiin osteopaatilla, Maarella, ja molemmat pojat olivat aivan hyvässä kunnossa, Valossakaan ei ollut yhtään mitään :) Kiva juttu. Väinö vaan on muuten sekaisin, mistä myöhemmin lisää. Lisäksi ollaan touhuttu kotona paljon jotain pientä, olen opettanut Valolle joitain temppuja tokoa silmällä pitäen, ja aloiteltiin mm. noutukapulan pitämistä. Keskiviikkona olisi tarkoitus päästä taas treenaamaan.

Aurinkoista kevään jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti