torstai 9. kesäkuuta 2011

Kesä!

Helle hellii hipiää, tosin Väinö lähtis varmaan mielellään jäätikölle reissuun kesäksi... Kävimme kuitenkin eilen vetäisemässä pikatreenit hallilla. Väinö teki radan kerran läpi, lisäksi vähän putki-A -erottelua, mikä alkoi jo sujua! Vire pysyi ihan hyvänä :)

Valo sai tehdä eteen-käskyä kolmen hypyn taakse lelulle, sekä poispäinkäännöksiä molemmilta puolilta hyppyä. Nämä sujuivat jo hienosti! Loppuun pari putkeenlähetystä ja siinä se.

Hallilta lähdettiin suoraan biitsille Juulian ja piskiensä kera. Oi voi kuinka koirat nauttivat meressä läträämisestä. Rannalla leikittiin pari tuntia ja sitten olikin poikien päivä pulkassa, illalla kotona lötkötti tyytyväistä sakkia.

Ai niin, toissapäivänä käytiin Auran Nuuskujen epiksissä tuossa lähellä. väinö osallistui 1.luokan ja avoimen radoille. Ykkösissä karkasi (hyvä!) lähdöstä, joten pääsin tästä ärähtämään ja palauttamaan lähtöön. Vauhti ihan ok helteestä huolimatta. Yksi esteen ohitus tuli, kun en ohjannut huolella, muuten tais olla ok rata. 

Toisella radalla ei karannut lähdöstä, jee, mutta meni toisena esteenä olleen renkaan kehikon välistä?! Kontaktit ei olleet parhaasta päästä ja pari selän taakse kiertoa tuli valssikohdissa. Niin ja juu, Väinö tosiaan vaatii tiukan käskytyksen keinulle, nyt en jostain syystä käskyttänyt ja tais mennä lentokeinun puolelle. Että sellaiset epikset :D

Eiliseltä pari kuvaa:

@ Juulia Savolainen

@ Juulia Savolainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti