keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Treeneihin paluu

Jalla on aloittanut treenaamisen ryhmässä, ja koko ajan meillä molemmilla on kunto kohentunut ja vähitellen uskallan jo juostakin, jos sitä voi juoksemiseksi sanoa. Jalla on ollut nyt ulkotreeneissä yllättävän herkkä häiriöille, mutta joka viikko on siinäkin menty eteenpäin ja vauhti on sitä myötä alkanut palautua hiljalleen. Ilmeisesti talven hissuttelu sitten vaikutti näin, ja onhan Jalla muutenkin hieman herkkis. Olin ajatellut käydä heinäkuussa epiksissä, mutta päätinkin sterkata Jallan nyt kun on sopivasti suunnilleen juoksujen puoliväli, joten heinäkuu lomaillaan ja Valo pääsee viimein treenaamaan. En ole sen kanssa vielä kauheasti tehnyt, kun vaatii hieman eri tavalla juoksemista ja yhdessä koirassa on ollut vielä ihan tarpeeksi. Arvokisat jää tältä vuodelta arvatenkin väliin, sillä Valo on kisannut viimeksi syyskuussa eikä ole kisakunnossa vielä. 

Pitkän pähkäilyn ja epäröinnin jälkeen varasin nyt viimein siis Jallalle ajan sterilisaatioon ensi viikolle. Sitä ei kuitenkaan käytetä jalostukseen, ja juoksuthan sillä tulee 4-5 kuukauden välein. On varmaan jo koirallekin raskas tuollainen juoksuväli, joten toivottavasti ratkaisu on oikea.

Ryhmätreenien lisäksi ollaan treenattu viimein vähän enemmän myös keppejä ja keinua, aakin alkaa näyttää ihan kivalta. Alla joitain viime kuukausien treenipätkiä. Uuden tulokkaan kanssa elämä on sujunut hienosti, koirat ovat ottaneet pikkutytön tassujensa suojaan ja vauva on niin iloinen tapaus, että treenitkin sujuvat oikein kivasti vaikka hän kulkee tiiviisti mukana. 

Jallan treenejä ilmestyy vähän tiuhempaan tahtiin Instagramiin, josta Jallan löytää nimellä @jalla_bt sekä Facebookiin https://www.facebook.com/jallatheborderterrier/.












Ei kommentteja:

Lähetä kommentti