perjantai 5. elokuuta 2011

Stadin gimma ja kundit

Eli tiistaina muutimme koko kööri Helsinkiin :) Mulla alkaa syksyllä koulu ja töitäkin olisi luvassa. Kyllä tätä on kieltämättä odotettukin, vaikka jäihän sinne Turkuun joitain hyviäkin asioista...Kiitos kaikille ihanille ihmisille hyvistä hetkistä!

Pojat ovat sopeutuneet oikein hyvin, tosin etenkin Valo nukkui alkuun aika paljon. Vähän varmaan raskasta pikku-koiralle tällainen muuttohärdelli. Silti jaksavat kyllä juosta ympyrää uuden asunnon parketilla, auts... Kovasti ovat myös aiheuttaneet ihastusta pihapiirin kersoissa.

Kylläpä nyt on kiva ulkoilla, kun keskustan asfaltit vaihtuivat vehreämpään näkymään ja kilometreittäin ehtaa luontoa alkaa tien päästä. Tokihan myös aksakentät -ja halli löytyvät parin kilometrin päästä, ja treenaamaan mennään heti kun jäsenyys uuteen seuraan varmistuu :) Jatkan siis silti ACE:n edustamista kisoissa.

Ensi viikolla Valolla alkaa agilitykurssi Oreniuksen opissa, mutta eipä sitä odotellessakaan aivan toimettomina maata: lauantaina olisi luvassa debyytti pentuluokassa borderien erikoisnäyttelyssä, ja Väinölle luvassa sunnuntaina kisailua Järvenpäässä. Kasvikset Sanna ja Harri kera tyttötrion Villi, Roisto ja Peto saapuvat viikonlopuksi ilahduttamaan meitä läsnäolollaan :)

Nyt pitäisi varmaan jatkaa laatikoiden purkamista, on nimittäin mm. näyttelyremmi, trimmivälineet ja aksatossut yhä teillä tietämättömillä :D Päivitystä taas, kunhan tässä joutaa. Didii, hyvältä tuntuu! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti