maanantai 5. kesäkuuta 2017

Rengas ja puomikäännöksiä

Lupasin tosiaan Jallan Agirodun alo-joukkueeseen, joten nyt on pitänyt esitellä sille lopulta esimerkiksi muuri, rengas ja pituus. Muurissa ja pituudessa nyt ei mitään ihmeellisyyksiä ole, sen kun laittaa nokan eteen, mutta rengasta ajattelin ihan treenatakin. Olen pari kertaa sitä naksutellut tässä, ja viikko sitten treenasin kimppatreeneissä sen Jallalle putken kautta. Nyt laitoin renkaan ratapätkän osaksi. Oli oikeastaan tarkoitus treenata pitkää yli 7 metrin lähetystä hypylle, mutta ajattelin että samallahan tuon renkaankin treenaa. No lähetyksessä ei kyllä ollut mitään ongelmia, ja rengaskin sujui hienosti. Ohitus tuli, kun lisäsin persjätön renkaan jälkeen, mutta senkin korjasi sitten hienosti. 


Osui silmään Top Teamin ennakkotehtävä, ja ajattelin tehdä sen treenimielessä molemmille. Tein molemmille vain muutaman toiston ja vain yhdellä tavalla, vippaus 6-esteelle, vaikka pitkää kautta olisi varmasti nopeampi. Jalla teki radan heti nollana, Valo taas ei... Kaukana väliaidan vieressä oli putki, josta olin vielä kääntänyt päät pois näkyvistä ja ajattelin, ettei Valo nyt sinne lähde, mutta kyllähän se vaan lähti. Vähän pöljästi tein suurimmaksi osaksi  25cm rimoilla, Jalla ei ole ennen tehnyt radalla 25 senttisiä eikä muutenkaan useasti. Näki, että kokoaminen oli taas ihan eri asia ja käännöksissä valahti ja vähän könysi. Pitää treenata nyt käännökset yksittäin uudella korkeudella. Taisi tehdä myös okseria eka kertaa. Valahtamisista ja ennen vippausta kyselystä huolimatta hävisi enolleen noin 0,5 sekuntia, eli ei kai kovin hirveästi tämän hetkinen osaamis- ja kokemustaso huomioiden. :)



Puomin pariin palaillaan vähitellen, aloitettiin paluu käännöksistä. Jalla teki eka kertaa tiukkoja käännöksiä puomilla, ja ne menivätkin suorastaan yli odotusten. Lisäksi vähän loivia (joita kans treenattu vain kerran pari), menivät kyllä myös mukavasti, ja muutama suora poistuminen, joissa osumat olivat kyllä oikein tasalaatuisia (kuvat videolla). 


Kesän eka uintireissu

Väinön laiska aamu

Jalla tutustuu hevosiin



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti