torstai 9. maaliskuuta 2017

Jalla ja demoni aksaa

Eilen mulla oli vapaapäivä pienen tenttirupeaman jälkeen, ja pyhitin sen tietty aksalle. Kävin Jallan kanssa tekemässä toisen kerran 60cm puomia. Tarkoituksena oli, että tällä kerralla olisi jo apupalkkaaja mukana, mutta sellaista ei nyt ole ollut saatavilla joten tein namilaitteella ja hetsaamalla enemmän. Olihan tuo taas mennyt eteenpäin. Vauhti oli toistoissa kovempi kuin viimeksi, mutta osumat silti vallan hyviä. Muutama toisto ei osunut, niissä hetsasin paljon ja juoksin vieressä. Nekin kuitenkin osuivat kontaktiin, mutta eivät keskelle josta palkkaan. Videolla osa toistoista.

Pari kovavireistä toistoa osui melko ylös, kuitenkin alemmas kuin ylimpään kolmannekseen. Suurin osa toistoista on Jallalla nyt etujalat+toinen takajalka, joten vaikuttaisi tosiaan suosivan etujalkaosumia. Osumat eilen 84%. Ensi kerralla toivottavasti saan palkkaajan mukaan eli vireen tappiin, tai sitten aloitan loivat käännökset.

Palattiin myös keppien pariin. Kotona olen tehnyt jonkin verran 2x2-tyylillä, mutta kulmat ja vauhti pitää nyt ruveta opettamaan hallilla. Jallan mielestä keppikulmat on vissiin temppu muiden joukossa, aika hyvin lähti jo kulmia hakemaan vaikka toki matalassa vireessä.

Lisäksi käskyerottelua (oikea, vasen, in, käteen, eteen). Vaikka oltiin tehty jo paljon aivotyötä vaativaa juttua alle, Jalla jaksoi silti keskittyä ja oppia uutta. Eka kertaa välistäveto tuollaisessa kuviossa, samoin eka niisto koskaan. Takaakiertoa myös hieman. Viikkojen tauon jälkeen myös käteentulokäskyä putken ohituksissa, ei mitään ongelmia eli nyt mulla vaikuttaisi olevan borderi, jolle sopii yhtä hyvin ohittaa putki kuin suorittaa se.



Valo pääsi illalla Jennan treeniin. Valo oli aivan demoni. Jo ennen omaa vuoroaan se kaatoi mut selkä edellä rautakoukkuun, puri(!) mua radalle mennessä ja oli ihan älyttömässä vireessä. Jenna sanoi, ettei ole koskaan nähnyt sen menevän noin lujaa, eikä näiden vuosien aikana olevan tuollainen. Naurettiin treenin jälkeen, että normaalisti sentään yritetään mennä ohjaamaan, mutta nyt joutui vain leikkailemaan esteille kun ei ollut mitään jakoa ehtiä edelle eikä koira pysynyt handuissa yhtään. Oli kyllä todella levoton treeni. Jennakin kyseli, että onko tässä lähipäivinä tapahtunut jotain tai tehty jotain eri tavalla, mutta en keksi mitään. Ehkä sitä ottaa päähän, kun olen treenaillut Jallan kanssa nyt enemmän. :D Toivottavasti saan koirani takaisin sunnuntain kisoihin mennessä. Videomatskua ei ole, joten laitetaan pari keppitoistoa taannoisesta treenistä.



Lopuksi vielä pätkä Jallan jumppailua.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti