tiistai 9. elokuuta 2011

JAU:n kisat

Sunnuntaina kisailtiin Järvenpäässä kolme Rauno Virran rataa. Ensimmäinen rata meni ihan hyvin, vaikkakin pari kohellusta sattui. Jossain välissä Väinö valui valssin jälkeen selän taakse, vaihteeksi, muuta en tähän hätään edes muista kun en ole vielä saanut radasta videota.  Nolla kuitenkin tehtiin, sijoitus 9. :)

Toinen rata sitten lähtikin Väinön osalta ihan lapasesta. Pitkästä aikaa se oli ihan mulkero, ja teki aivan mitä lystäsi. Heti alkuun se meinasi karata lähdöstä (ei kuitenkaan karannut), ja sitten ohiteltiinkin esteitä, paukittiin vääriin putkiin, haahuiltiin, valuttiin selän taakse ja pälyiltiin ympäriinsä jne. Radan jatkamisesta ei yksinkertaisesti tullut mitään ja jätin leikin kesken ennen puoliväliä. Harmi sinänsä, koska rata oli tosi mielenkiintoinen. Väinö vaan päätti leikkiä kuningasta :P

Ennen kolmannen radan alkua laitettiin Harrin kanssa Väinö kuriin ja nuhteeseen. Lähdössä pysyttiin nätisti, ja alku oli muutenkin hyvä. Jäin yhdelle hypylle vähän turhan pitkäksi aikaa paikoilleni, jolloin myöhästyin hiukan seuraavalta esteeltä. Väinö pääsi valumaan selän taakse mutta sain sen kuitenkin nakattua sieltä kepeille. Putken jälkeen Väinö lähti kyllä oikein renkaalle, mutta minun irrottua sivuun se hyppäsi renkaan välistä. Jatkoin kuitenkin rataa, joten otettiin siitä hylly. Väinö oli kyllä hirveän hyvin kuulolla tällä radalla; siitä kertoo sekin, että sain sen kutsuttua pois väärältä esteeltä ennen sen suorittamista :D Uskomatonta, hehe. Tähän rataan olin siis ihan tyytyväinen.

Harri ja Roisto pokkasivat itselleen tuplat, kaksi ykkössijaa ja hyppy-sertin, Sanna ja Peto tuplat ja ykkös -sekä kakkossijat. Ei siis yhtään pöllömpi viikonloppu! :) Onnea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti