maanantai 13. kesäkuuta 2011

Valo 4 kk

Valo täyttää huomenna 18 viikkoa. Hampaat ovat osittain vaihtuneet, ja purenta näyttää tällä hetkellä hyvältä. Molemmat pallitkin onneksi ovat paikoillaan :) Painoa oli 4 kk rokotuksilla tasan 5 kiloa, säkä on noin 28 cm.

Olen huolehtinut, että onko Valo iso ikäisekseen. Olen saanut aika paljon kommentteja Valon "suuresta" koosta, ja kauhulla olen jo ajatellut saavani medikoiran :D Noh, lauantaina kävimme Helsingissä Nuori Border -päivillä, joka on siis nuorten bordereiden epävirallinen erikoisnäyttely. Menimme siis turisteiksi, Valo oli 4 päivää liian nuori noihin karkeloihin. 

Onneksi menimme, sillä sain todeta ettei Valo tosiaan ole suuri, päinvastoin jopa pieni ikäisekseen <3 Muihin ikäisiinsä verrattuna se oli oikein sopivan kokoinen, jee! Koskaanhan ei toki tiedä, mihin se tuosta kehittyy, mutta ainakin nyt näyttää hyvältä :) Pari kokenutta kasvattajaakin sanoivat sitä hyvän kokoiseksi, ei ollenkaan suureksi. Toivon siis Valosta minikoiraa, mutta eipä se sitä tietenkään huononna vaikka medi tulisikin.

Samalla reissulla näimme myös Haapasen Nooran, joka siis omistaa Valon isän Hotin sekä Valon siskon Lämän. Lämä olikin aivan valloittava ilmestys, ja silläkin luonne ja ulkonäkö oikein hienot! Olen kyllä super tyytyväinen näihin pentuihin tähän mennessä, upeaa sakkia!

Nooran kanssa otimme sisaruksista joitain kuvia, tässä muutama. Ensi viikonloppuna saamme nähdä myös jengin kolmannen jäsenen Villin, kun treffaamme Sannan ja Harrin kanssa agilityn SM-kisoissa Nastolassa. Tosiaan, minua ja Väinöä pyydettiin edustamaan Littoisten Agility Warriorsia minien joukkuekisaan, ja tämän pestin otimme kunniana vastaan :) Tiinalle suuret kiitokset tällaisen kokemuksen mahdollistamisesta agility-uramme tässä vaiheessa! Kokemus on varmasti arvokas, ja aion ottaa siitä kaiken irti, meni miten meni! :D

Valo

Valo melkein 4,5 kk.

Lämä ja Valo

Lämä ja Valo <3

Valo seisoo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti